Propagácia slovenských potravín v Číne

Slovenské potraviny, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou, sa propagujú aj  prostredníctvom Zastupiteľského úradu SR v Pekingu. Čínska ľudová republika v minulých rokoch zažila prudký nárast strednej triedy, ktorá aktívne vyhľadáva prvotriedne potraviny.
 
Ilustračný obrázok
 
V tomto roku sa budú konať v Číne dve udalosti, na ktorých sa slovenskí producenti môžu prezentovať svojimi výrobkami a osloviť tak čínskych partnerov. 
 
Máte možnosť zúčastniť sa 4. ročníka „China – CEEC Investment and Trade EXPO v Ningbo od 7. do 10. júna 2018 (pozor, zmena oproti termínu uvedenom v liste z veľvyslanectva) a 'lst Belt and Road International Food Expo' od 27. do 29. júna 2018. Obchodnú misiu na 4. ročník „China – CEEC Investment and Trade EXPO“ v Ningbo organizuje Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) v spolupráci s MPRV SR.
 
Termín na potvrdenie záujmu o účasť na výstave: najneskôr do 28.3.2018
Kontaktná osoba: Ing. Zuzana Čižmárová, MPRV SR, 02/59266291
Potvrdenie záujmu zasielajte na adresu: [email protected]
 
Viac sa dočítate v priloženom liste od veľvyslanca Slovenskej republiky v Čínskej ľudovej republike Dušana Bella.
 
 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce