Pozvánka na seminár Premeny a trendy ďalšieho vývoja v agrokomplexe a vidieku na Slovensku

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora, Nezisková organizácia rozvoja vidieckej turistiky a Slovenský zväz vidieckej turistiky a agroturistiky vás pozývajú na seminár Premeny a trendy ďalšieho vývoja v agrokomplexe a vidieku na Slovensku. Seminár sa uskutoční 24 - 25. januára 2018 v Penzióne Harmónia, 900 01 Modra - Harmónia, Okružná ul. č. 3173.
 
Cieľom seminára je oboznámiť účastníkov s možnosťami podpory rozvoja vidieka pre agropodnikateľov, obce, neziskové organizácie z verejných finančných prostriedkovProgramu rozvoja vidieka Slovenskej republiky 2014-2020 a Európskych štrukturálnych a investičných fondov v programovom období 2014 - 2020. Poukázať na potrebu spolupráce miestnych územných samospráv obcí, neziskového sektora a podnikateľov pri zlepšovaní životných podmienok a zamestnanosti obyvateľov slovenského vidieka. Zároveň uskutočniť vzájomnú výmenu skúseností z realizácie projektov úspešných podnikov na Slovensku. Exkurzia do vybraných zariadení na Malokarpatskej vinnej ceste. Seminár je určený pre agropodnikateľov, starostov, predstaviteľov neziskových organizácií na vidieku, pedagógov a tretí sektor.
 
Program seminára a prihlášku nájdete v prílohe na stiahnutie.
 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce