Pozývame Vás do stánku SPPK počas Agrokomplexu 2017

Vedenie Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory Vás srdečne pozýva do stánku SPPK počas výstavy Agrokomplex v Nitre, ktorá sa uskutoční od 17. do 20. augusta 2017. Stánok SPPK nájdete v pavilóne M1. 
 
 
S vedením Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory, zástupcami jednotlivých zväzov a združení budete môcť diskutovať o zásadných a aktuálnych témach, ktoré môžu pomôcť v rozvoji agropotravinárskeho sektora na Slovensku. Spomenieme napríklad budúcu Spoločnú poľnohospodársku politiku po roku 2020, dokument Bratislavská deklarácia, novelu zákona o odpadoch, nekalé obchodné praktiky či návrhy zriadiť rizikový fond v poľnohospodárskej výrobe.
 
O niektorých z týchto tém sa bude diskutovať aj počas Okrúhlych stolov na Agrokomplexe, ktoré organizuje SPPK spolu s Agroinštitútom Nitra a Zastúpením EK na Slovensku. Viac informácií sa dozviete v článku na tomto linku: 
 
 
V stánku bude potravinárske výrobky a služby prezentovať tridsiatka vystavovateľov. Jednotliví vystavovatelia budú zastrešovať komodity: mlieko, vajíčka, tuky, cukry, oleje, víno, ovocie, čaje, mlynárenské, pekárenské, cukrárske, cestovinárske a konzervárenské výrobky. Medzi tohtoročných vystavovateľov patria aj poľnohospodárske subjekty, stredné odborné školy agropotravinárskeho zamerania a zástupcovia bankového a poisťovacieho sektora. 
 
TEŠÍME SA NA VÁS V STÁNKU SPPK!
 
Pozrite sa, ako to vyzeralo v stánku SPPK počas výstavy Agrokomplex 2016
 
výrobky členov SPPK 
 
výrobky členov SPPK 
 
predseda SPPK Milan Semančík v diskusii s delegáciou z ČR
 
ústredný riaditeľ SPPK Jozef Artim v diskusii s Václavom Hlaváčkom, viceprezidentom Agrárnej komory ČR
 
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce