Pozvánka na vedeckú konferenciu Kvalita mäsa a Deň chovateľov

Pozývame Vás na medzinárodnú vedeckú konferenciu, zameranú  na definovanie, tvorbu, produkciu, bezpečnosť, spracovanie a trh s mäsom požadovanej kvality. Podujatie sa uskutoční 1. - 2. júna 2017 v Nitre. Budú na ňom prezentované najnovšie poznatky o tvorbe mäsa v súlade s požiadavkami trhu a racionálnej výživy ľudí, poznatky o inovácii v spracovaní a tvorbe sortimentu mäsových výrobkov a ich zdravotnou bezpečnosťou.
 
V spolupráci s chovateľskými zväzmi a mäsospracujúcim priemyslom sa dopoludnia na Agroinštuitúte uskutoční „Deň chovateľov“ a poobede na Agrokomplexe  „Chovateľský deň ošípaných “, ktorý organizuje Zväz chovateľov ošípaných na Slovensku v spolupráci s VUŽV a ostatnými chovateľskými zväzmi, Úniou hydinárov, Tauris Nitria a hosťujúcimi chovateľskými zväzmi z Poľska. V programe bude Expozícia ošípaných a oviec, ukážky hodnotenia plemenných zvierat, domácej zabíjačky, výroba špecialít z bravčového mäsa, súťaže varenia gulášu, prezentácia mäsových výrobkov a ich ochutnávka.
 
Rámcový program
 
1.      štvrtok 1. 6. 2017 Vedecká konferencia,  Kongresové centrum SPU ŠD A. Bernoláka
2.      piatok 2. 6. 2017 „Deň chovateľov“ Kongresová sála AGROINŠTITÚT Nitra a  „Chovateľský deň ošípaných“  Výstavisko Agrokomplex Nitra
 
Prihlásiť sa môžete na celú dvojdňovú konferenciu, resp. len na Deň chovateľov 2.6.2017.
 
Podrobné informácie a prihlášku nájdete aj na:   www.kvalitamasa.sk
 
Medzinárodná vedecká konferencia a Deň chovateľov sa koná pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov a Katedry špeciálnej zootechniky v spolupráci s Fakultou agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU Praha, Zemědelskou fakultou, JU České Budějovice, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, UTP Bydgoszcz, Fakultou biotechnológie a potravinárstva, SPU Nitra a Chovateľskými zväzmi zo Slovenska a Poľska.
 
V prílohe na stiahnutie nájdete pozvánku aj program podujatia.

 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce