Dotazník pre občiansku spoločnosť k hodnoteniu dohody o voľnom obchode medzi EÚ a Kóreou zo strany EHSV

Európska komisia realizuje hodnotenie zamerané na posúdenie vplyvu implementácie dohody o voľnom obchode medzi EÚ a Kórejskou republikou (DVO EÚ – Kórea). Európsky hospodársky a sociálny výbor (EHSV) bol požiadaný, aby k tomuto hodnoteniu prispel formou vlastného posúdenia.

 
EHSV preto vypracoval dotazník navrhnutý s cieľom preskúmať názory európskych organizácií občianskej spoločnosti, pokiaľ ide o vplyv implementácie dohody o voľnom obchode medzi EÚ a Kóreou. EHSV vybral Vašu organizáciu ako respondenta a chcel by Vás požiadať, aby ste túto správu postúpili kolegovi, ktorý má primerané poznatky o dohode o voľnom obchode medzi EÚ a Kóreou. Vyplnenie dotazníka zaberie 15 – 20 minút. 
 
 
Názory Vašej organizácie budú dôkladne preskúmané a zahrnuté do nášho prebiehajúceho posúdenia politiky, ktoré pripravujeme ako príspevok k hodnoteniu Európskej komisie.
 
Údaje budú uverejnené anonymne.
 
Ak sa chcete dozvedieť viac o technickej platforme tohto dotazníka („EUSurvey“), ďalšie informácie nájdete vo vysvetlivkách pre účastníkov (https://ec.europa.eu/eusurvey/home/helpparticipants, v anglickom, francúzskom a nemeckom jazyku).
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce