Inovácie a podpora farmárov a drobných výrobcov potravín

Pod gesciou Národného poľnohospodárskeho a potravinárskeho centra sa pod záštitou  ministerky pôdohospodárstva a rozvoje vidieka SR Gabriely Matečnej  realizuje 3. ročník grantovej schémy „Nadácia Tesco“, zameraný na podporu farmárov a malých výrobcov potravín v oblasti vyššieho stupňa spracovania vlastnej produkcie,  inovácií,  bezpečnosti a kvality produktov.
 
Pri tejto príležitosti sa uskutoční konferencia, na ktorú si Vás dovoľujeme pozvať. Konferencia "Inovácie a podpora farmárov a drobných výrobcov potravín" sa uskutoční 6. decembra 2016 v priestoroch Kongresového centra SPU v Nitre so začiatkom konferencie o 10:00 hod. Program podujatia nájdete v prílohe na stiahnutie.
 

Dokumenty na stiahnutie

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce