Plesali aj poľnohospodári

29. januára 2016 vymenilo takmer 350 hostí každodenné pracovné povinnosti za kultúrny a spoločenský zážitok z plesovej sezóny.
 
Čestní hostia plesu - štátna tajomníčka MPRV SR Magdaléna Lacko-Bartošová, predseda SPPK Milan Semančík, ústredný riaditeľ SPPK Jozef Artim, predseda RPPK Trnava Oliver Šiatkovský, riaditeľ RPPK Trnava Jozef Šumichrast, riaditeľka š.p.Hydromeliorácie Laura Nagyová
 
Nádherne vyzdobené priestory trnavského Hotela Holiday Inn a k tomu vystúpenia tanečných a hudobných hostí znásobili hosťom úžasnú atmosféru plnú elegancie, noblesy, vynikajúceho jedla, tanca a najmä priateľských stretnutí a rozhovorov. 
 
Hudobná skupina Hravé struny
 
Reprezentačný ples aj tento rok organizovala Regionálna poľnohospodárska a potravinárska komora v Trnave. Generálnym partnerom podujatia bol Agropodnik a.s. Trnava. 
 
Ples otvoril slávnostným prípitkom hostiteľ večera, predseda RPPK Trnava Oliver Šiatkovský. V ňom sa poďakoval všetkým hosťom, ktorí prijali pozvanie na ples a zaprial im krásny večer plný dobrej hudby a zábavy. 
 
Oliver Šiatkovský, hostiteľ večera, Jana Holéciová, moderátorka večera a slávnostný prípitok
 
Hlavným hudobným hosťom plesu bol český spevák, textár a skladateľ Martin Chodúr, ktorého doprevádzal 20-členný orchester Golden Big Band Prague pod taktovkou najmladšieho kapelníka v ČR Petra Soviča. 
 
Martin Chodúr a Golden Big Band Prague Petra Soviča
 
Hostí zabávala aj ľudová skupina Hravé struny. Tanečníci z nitrianskej Akadémie tanca si zase pripravili viaceré ukážky latinsko-amerických tancov a v úvode plesu tanečné vystúpenie V prílivoch, s ktorým v roku 2015 získali druhé miesto na Majstrovstvách SR a tretie miesto na Majstrovstvách strednej Európy. 
 
Taneční z Akadémie tanca a ich vystúpenie V prílivoch
 
O pol noci bola pre hostí plesu pripravená tombola so zaujímavými cenami. 
 
Tombola v podaní štátnej tajomníčky MPRV SR Magdalény Lacko-Bartošovej, predsedu RPPK Trnava Olivera Šiatkovského a podpredsedu RPPK Trnava a zároveň generálneho riaditeľa firmy Agropodnik a.s. Trnava Emila Macha
 
V mene všetkých hostí patrí veľké poďakovanie organizátorovi plesu - Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komore v Trnave, sponzorom plesu a všetkým firmám (členom RPPK Trnava a SPPK) za profesionálnu prípravu tejto spoločenskej udalosti, ktorá z roka na rok nadobúda stále väčšiu a väčšiu prestíž, a to nielen v kruhoch poľnohospodárov. 
 
Jana Holéciová 
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce