Krištáľové krídlo 2015

Slavomíra Moravčíka nominovala na toto prestížne ocenenie šesť-členná odborná porota.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
S. Moravčík počas Liptovského poďakovania za úrodu v Pribyline v r.2015
 
V roku 2015 sa mu po ukončení technologicky a finančne náročnej investície podarilo uviesť na trh 17 nových cereálnych a bezlepkových výrobkov bez konzervantov a potravinárskych farbív a postaviť výrobňu bezlepkového pečiva v Liptovskom Hrádku - uviedli 24. januára 2016 organizátori podujatia pri predstavovaní jednotlivých nominovaných členov na Krištáľové krídlo. 
 
 
"Nomináciu v kategórii hospodárstvo považujem za osobný úspech a vnímam ho ako ocenenie moje práce, ale aj práce všetkých mojich zamestnancov. Na druhej strane v ňom vidím aj veľmi dobrú reklamu pre naše Liptovské pekárne a cukrárne VČELA-Lippek. Jasne sa totiž ukazuje a nominácia je toho len a len dôkazom, že naše výrobky sú kvalitné, chutné a slovenskí spotrebitelia majú o ne záujem", uviedol S. Moravčík. 
 
 Srdečne gratulujeme!
 
Jana Holéciová, hovorkyňa SPPK 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce