Stretnutie bývalého a súčasného vedenia RPPK Trnava

Aj tento rok bolo cieľom stretnutia vyjadriť úctu a vďaku ľuďom, ktorí roky pracovali v RPPK Trnava. Stretnutie bolo pripomenutím, že aj keď sú už títo poľnohospodári a potravinári na dôchodku, ich nasledovníci si vážia prácu, ktorú vykonali. 
 
 
Tohtoročné stretnutie sa konalo 21. októbra 2015 v Kultúrnom dome v Maduniciach. S príhovorom vystúpil predseda RPPK v Trnave Oliver Šiatkovský, ktorý vyslovil veľké poďakovanie všetkým prítomným za ich celoživotnú tvrdú a poctivú prácu a poprial všetko dobré oslávencom, ktorí v tomto roku oslávili životné jubileum. Zaujímavá diskusia o situácii v poľnohospodárskom a potravinárskom sektore pokračovala počas slávnostného obeda a aj dlho po ňom.
 
Príjemnú a veselú atmosféru stretnutia dopĺňal heligónkar Štefan Bašovský. Nechýbala ani čaša dobrého vína od PD Hlohovec a občerstvenie. Ako tradičnú spomienku na stretnutie obdržali všetci zúčastnení spoločnú fotografiu a tradičné jablko od spoločnosti Plantex, spol. s.r.o., ktoré sa stalo symbolom tejto akcie.
 
RPPK Trnava
 
 

Partneri

Visegrad Fund UniCredit banka ČSOB banka Slovenský cukrovarnícky spolok Združenie výrobcov liehu a liehovín na Slovensku Agrokomplex-výstavníctvo-Nitra-š.p. Národná sústava povolaní Agropoistenie Združenie pestovateľov obilnín (ZPO) PoľnoInfo - aktuálny pohľad na agrosektor Komoditná burza Bratislava Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum CAC Finance Internetový sprievodca trhom práce